Дәрігерді таңдау және телефон арқылы жазу
, 7 (812) 409-93-64 7 (499) 519-32-81 , 7 (812) 409-93-64

Пайдаланушылардың жеке деректерін өңдеуге қатысты саясат

1. Жалпы ережелер

1.1. Жеке деректерді өңдеуге арналған осы Саясат (бұдан әрі - « Саясат ») жеке кәсіпкер Брюв Семен Александровичтың (бұдан әрі - « Оператор ») жергілікті нормативтік актісі болып табылады, http: // дәрігерлердің жеке деректерін өңдеу саясатын, тәртібін және шарттарын анықтайды .recomed.site «және» «(бұдан әрі -» Сайт «).

1.2. Осы құжатта пайдаланылатын келесі терминдер келесі мағыналарға ие:

  • «Пайдаланушы» Сайтты пайдалануды және / немесе пайдалануды жоспарлайтын жеке тұлғаны білдіреді;
  • Жеке деректер Сайтты пайдаланушыларды Пайдаланушыға және белгілі бір Пайдаланушыға қатысты пайдалануға байланысты Оператор талап ететін кез келген ақпаратты білдіреді;
  • Пайдаланушының дербес деректерін өңдеу автоматтандыру құралдарын пайдаланумен немесе осындай құралдарды жеке деректермен, соның ішінде жинау, есепке алу, жүйелеу, жинақтау, сақтау, нақтылау (жаңарту, өзгерту), сондай-ақ, Белгілі бір Пайдаланушының жеке деректерін трансшекаралық тасымалдауды, иесіздендіруді, бұғаттауды, жоюды, жоюды қоса алғанда, іздеу, алу, беру (тарату, беру, қол жеткізу) генератор;
  • « Байланыс орталығы » Пайдаланушылардың телефон қоңырауларын қабылдайтын және өңдейтін кез келген үшінші тарапты, сондай-ақ қоңыраулардың дыбыстық жазбаларын және Пайдаланушының кері байланысын білдіреді.

1.3. Бұл Саясат Пайдаланушылардың жеке деректерін қабылдау, өңдеу, ұйымдастыру, сақтау, пайдалану, беру және жариялау тәртібін реттейді және барлық Пайдаланушыларға толық қолданылады.

1.4. Пайдаланушылардың дербес деректерін өңдеу қағидалары Ресей Федерациясының Конституциясының, Ресей Федерациясының 2006 жылғы 27 шілдедегі № 152-ФЗ Федералдық заңымен және «Ресей Федерациясының басқа да нормативтік-құқықтық актілерінен» тұрады және басқалармен қоса:

  • Оператордың қызметінде жеке деректерді өңдеудің мақсаттары мен әдістерінің заңдылығын, тұтастығы мен әділдігін;
  • жеке деректердің дұрыстығы, оларды қайта өңдеу мақсаттарындағы жеткіліктілігі, жеке деректерді жинауда көрсетілген мақсаттарға қатысты артық емес жеке деректерді өңдеуге жол бермеу;
  • бір-бірімен сыйыспайтын мақсаттар үшін өңделетін жеке деректерді қамтитын дерекқорларды біріктіруге жол бермеу;
  • жеке деректердің дұрыстығын, олардың жеткіліктілігін, қажет болған жағдайда және дербес деректерді өңдеу мақсаттары үшін өзектілігін қамтамасыз етеді. Оператор қажетті шараларды қабылдайды немесе толық емес немесе дұрыс емес деректерді алып тастау немесе нақтылау үшін қабылданады;
  • жеке деректерді жеке деректерді өңдеуге арналған жеке деректерді сақтауға мүмкіндік беретін нысанда жеке деректерді сақтау.

1.5. Осы Саясатпен реттелмеген жеке деректерді өңдеуге қатысты барлық мәселелер Ресей Федерациясының жеке деректер саласындағы қолданыстағы заңнамасына сәйкес шешіледі.

2. Пайдаланушылардың жеке деректерін өңдеу

2.1. Пайдаланушылардың жеке деректері Пайдаланушыларға Сайт арқылы тағайындау немесе диагностикалық сараптама жүргізу, Байланыс Орталығымен байланыс жасау, Оператор Қызметкерлерімен, медициналық ұйымдармен, дәрігермен және қызметтерді сапалы бақылауды тіркеуді қамтамасыз ететін үшінші тұлғалармен қарым-қатынас жасау, Сайтты пайдалану кезінде қолдауды қамтамасыз ету, Оператор немесе оның серіктестері туралы жарнамалық және маркетингтік материалдарды жіберу және қоңырау шалу, Сайт жұмысын жақсарту және Ұйымдастыру қызметі іі дәрігерге немесе сараптама жүргізу үшін қабылдауына, оператор қызметі туралы пікірлер мен ұсыныстар алу Сайттың операция, тағайындау ұйымдастыру бойынша қызмет көрсетулерге, қызметтер медициналық ұйымдар мен дәрігерлер сапасы, телефон қоңыраулары арқылы, соның ішінде немесе кез келген басқа да жолмен кері байланысты қамтамасыз ету.

2.2. Сайт арқылы дәрігерді таныстыру кезінде Пайдаланушы Операторға келесі дербес деректерді береді: аты, телефон нөмірі, дәрігерді көру ниеті, электрондық пошта мекенжайы, жынысы, жасы, Пайдаланушының сайтта көрсетілген немесе Пайдаланушы Операторға немесе қызметкерлерге ауызша түрде берген кез келген қосымша ақпараты Байланыс орталығы.

2.3. Оператор немесе үшінші тарап аудиожазбаларын жасауы, сақтауы және өңдеуі мүмкін: (a) Байланыс орталығының және Оператордың қызметкерлерімен, соның ішінде ұсынылған қызметтердің сапасын бақылау және кері байланыс немесе ұсыныстар алу бөлімі арқылы сөйлесу; және (немесе) (b) автоматты қоңырауды басқару жүйесі; және (немесе) с) медициналық ұйымның тіркеу тобымен әңгімелесу;

2.4. Пайдаланушы дербес деректердің толық, дәл және ағымдағы екендігін растайды және Пайдаланушы немесе оның заңды өкілі жеке өзі ұсынады.

2.5. Пайдаланушы дәрігерге шақыру немесе кері байланыс пен ұсыныстар беру кезінде қосымша ақпарат немесе ақпаратты бермеуге құқылы. Медициналық құпияны қорғауды қоса алғанда, медициналық құпияны құрайтын барлық ақпарат медициналық ұйымдармен және / немесе дәрігерлермен өңделеді және қолданыстағы заңмен рұқсат етілген жағдайларды қоспағанда, Операторға немесе үшінші тұлғаларға берілмейді. Пайдаланушы үшінші тараптарға өз қалауы бойынша анықтаған дәрежеде медициналық құпияны құрайтын ақпаратты өз еркімен хабарлауға құқылы.

2.6. Оператор Пайдаланушылардың денсаулығына және жақын өміріне қатысты жеке деректерді жинамайды немесе өңдейді. Мұндай деректерді пайдаланушылар тікелей Ресей Федерациясының қолданыстағы заңнамасына сәйкес құпиялылықты құрметтеуге міндетті дәрігерлерге немесе медициналық ұйымдарға ғана ұсынады.

2.7. Сайтты пайдаланған кезде, Пайдаланушылар Сайтты қарау және оның интерфейсін пайдалану үшін жасырын әрекеттерді қабылдау арқылы осы Саясаттың шарттарына келіседі. Пайдаланушылар Сайттың интерфейсі арқылы ұсынылатын іс-әрекеттерді орындау арқылы жеке деректерді өңдеуге келісім береді: онлайн жазбаны енгізу немесе көрсетілген телефон нөміріне хабарласу.

2.8. Оператор өз қаражаты есебінен және Ресей Федерациясының заңнамасымен белгіленген тәртіпте пайдаланушылардың жеке деректерін жоғалтудан, заңсыз және / немесе оларға рұқсатсыз кіруден қорғауды қамтамасыз етеді.

3. Пайдаланушылардың жеке деректерін жинау, сақтау және пайдалану

3.1. Пайдаланушы электрондық деректер базасын пайдаланып, жеке деректерді жинайды және сақтайды.

3.2. Пайдаланушы Жеке деректерін жинағанда, Оператор Ресей Федерациясының аумағында орналасқан деректер базасында жеке деректерді жазуға, ұйымдастыруға, жинақтауға, сақтауға, жаңартуға (жаңартуға, өзгертуге), жеке деректерді алуға мүмкіндік береді.

4. Жеке деректерді беру

4.1. Оператор Пайдаланушының жеке деректерін тек жеке деректерді өңдеуге келісімде берілген, атап айтқанда, «ДокДок» ЖШС, Оператордың басқа серіктестері, медициналық ұйымдары немесе Пайдаланушысы өтініш білдірген дәрігерлер, Шектеулі байланыс орталығы үшін, тек қана шектеусіз дәрігерге тағайындауды жасауға немесе түсініктемелер мен ұсыныстар алуына, сондай-ақ дәрігердің тағайындауы немесе диагностикалық емтиханға дайындалуын қамтамасыз ету үшін қажет болса, басқа үшінші тұлғаларға көмек көрсету Оператордың Пайдаланушының жеке деректерін өңдеу мақсаттарына жетуі

4.2. Оператор Пайдаланушылар туралы жеке деректерді осы деректерді олар жіберілетін мақсаттар үшін ғана өңделуге болатындығы туралы хабардар етілген барлық адамдарға ескертуге міндеттенеді. Пайдаланушының дербес деректерін алған барлық тұлғалар осындай деректерге қатысты құпиялылықты қатаң сақтауға міндетті. Бұл Саясат қолданушылардың жеке деректерімен алмасу Ресей Федерациясының заңнамасында белгіленген тәртіппен жүзеге асырылатын жағдайларға қолданылмайды.

5. Жеке деректерді трансшекаралық тасымалдау

5.1. Оператор Пайдаланушының жеке деректерін дербес деректерді қорғаудың жеткілікті деңгейін қамтамасыз етпейтін елдердің аумағына жібермеуге міндеттенеді, егер Пайдаланушы мұндай аударуға жазбаша келісім бермесе.

5.2. Жеке деректерді қорғаудың барабар деңгейін қамтамасыз ететін елдердің аумағына Пайдаланушылардың жеке деректерін трансшекаралық беру осы Саясаттың 3.2-тармағының талаптары сақталған жағдайда ғана жүзеге асырылады.

6. Пайдаланушылардың жеке деректеріне қатысты құқықтары

6.1. Оператор сақтаған жеке деректерді қорғау мақсатында Пайдаланушыларға келесі құқықтар беріледі:

  • өздерінің жеке деректері және оларды тиісті өтінім негізінде өңдеу туралы толық ақпаратты алуға;
  • егер Ресей заңында өзгеше көзделмесе, олардың жеке деректеріне еркін қол жеткізе алады;
  • дұрыс емес, толық емес немесе қатесіз жеке деректерді алып тастауды немесе түзетуді, сондай-ақ Ресей Федерациясының заңнамасының талаптарын бұза отырып өңделген деректерді талап етеді.

6.2. Оператор Пайдаланушының жеке деректерін жоюдан немесе түзетуден бас тартқан жағдайда Пайдаланушы Оппонентіне келіспеушілік туралы өтінішті оның келіспеушіліктерінің себебін көрсете отырып жазбаша бас тартуымен жіберуге құқылы.

7. Жеке деректерді қорғау

7.1. Жеке деректерді заңсыз немесе кездейсоқ қол жеткізуден қорғау, жеке деректерді жою, өзгерту, бұғаттау, көшіру, беру, тарату, сондай-ақ жеке деректерге қатысты басқа да заңсыз іс-әрекеттерден қорғау мақсатында Оператор тиісті құқықтық, ұйымдастырушылық және техникалық шараларды қабылдайды.

7.2. Құқықтық шаралар мыналарды қамтиды:

  • осы Саясатты қабылдау және оның Веб-сайтқа жариялануы;
  • жеке деректерді өңдеуге келісім алу;
  • жеке деректерді өңдеуге қатысты Пайдаланушының сауалдарына жауап беру;
  • Ресей Федерациясының заңнамасында және осы Саясатта көзделген жеке деректерді өңдеу ережелерін бұзғаны үшін жауапты адамдарды жауапқа тарту.

7.3. Ұйымдастыру шаралары:

  • Оператормен жеке деректерді өңдеуді ұйымдастыруға жауапты тұлғаны тағайындау;
  • ақпараттық жүйелерде жеке деректерді сақтау тәртібін, сондай-ақ оларға қол жеткізу тәртібін анықтау;
  • Жеке деректерді өңдеудің, сақтаудың және қорғаудың әдістерін және әдістерін жетілдіру мақсатында Оператордың заңды, ұйымдық және техникалық сипаттағы шараларды уақтылы өзгерту үшін заңнаманы және қазіргі заманғы технологияларды үнемі бақылау және талдау.

7.4. Техникалық шаралар мыналарды қамтиды:

  • қатынау режимі Оператордың кеңсесінде енгізіледі және жүргізіледі;
  • жеке деректердің материалдық тасымалдаушылары үшінші тұлғалардың оларға кіруіне кедергі келтіретін заң нормаларына сәйкес сақталады;
  • қолжетімділік субъектілері мен қолжетімділік объектілерін сәйкестендіру және түпнұсқаландыру;
  • қолжетімділік субъектілеріне қолжетімділікті бақылау;
  • қауіпсіздік оқиғаларын тіркеу;
  • жеке деректерді қорғауды бақылау (талдау);
  • виртуалдандыру ортасын қорғау;
  • ақпараттық жүйені, оның объектілерін, байланыс және деректерді беру жүйелерін қорғау;
  • конфигурацияны басқарудың ақпараттық жүйесі мен дербес деректерді қорғау жүйесі.

8. Жеке деректерді өңдеуді бақылау

8.1. Оператордың қызметкерлерінің Ресей Федерациясының заңнамасының талаптарына сәйкестігін ішкі бақылау және осы Саясат, белгіленген талаптарға сәйкестігін тексеру, сондай-ақ қабылданған шаралардың негізділігін, барабарлығын және тиімділігін бағалау болып табылады. Ол жеке деректердің қауіпсіздігін қамтамасыз етуге жауапты құрылымдық бөлімшемен немесе қызметкермен жүзеге асырылуы мүмкін.

8.2. Жеке деректерді өңдеудің Ресей Федерациясының заңнамасының талаптарына және осы Саясатқа сәйкестігіне аудит келісімшарт негізінде тиісті біліктілігі бар үшінші тараппен жүзеге асырылуы мүмкін.

8.3. Ішкі бақылау және / немесе аудит нәтижелерінің негізінде Оператор Пайдаланушылардың жеке деректеріне келтірілген зиянды және сәйкестендірілген қатерлермен қабылданған шаралардың сәйкестігін бағалайды. Қажет болған жағдайда Оператор жеке деректерді қорғау бойынша қосымша шаралар енгізеді және осы Саясатқа тиісті өзгерістер енгізеді.

9. Пайдаланушылардың жеке деректерін өңдеу және қорғау ережелерін бұзғаны үшін жауапкершілік

9.1. Жеке деректерді алуды, өңдеуді және қорғауды реттейтін ережелерді бұзғаны үшін кінәлі тұлғалар қолданыстағы заңнамаға сәйкес тәртіптік, әкімшілік, азаматтық немесе қылмыстық жауапкершілікке тартылады.

9.2. Пайдаланушыға оның құқықтарының бұзылуына, жеке деректерді өңдеу ережелерінің бұзылуына, сондай-ақ «Жеке деректер туралы» 2006 жылғы 27 шілдедегі № 152-ФЗ Федералдық заңымен белгіленген жеке деректерді қорғауға қойылатын талаптарды сақтамауына байланысты келтірілген моральдық зиян заңға сәйкес өтеледі Ресей Федерациясы. Моральдық зиянды өтеу мүліктік зиянды өтеу мен Пайдаланушының келтірген зиянына қарамастан жүзеге асырылады.

Барлық сұрақтар мен жазбаша өтініштерді contact@recomed.site мекен-жайы бойынша алуға болады

Осы мақаланы бөлісіңіз:

Джозеф Аддисон

Көптеген адамдар жаттығулар мен жаттығуларсыз медицинасыз жұмыс істей алады.

Біздің топ «ВКонтакте»
Біз дәрігерлерді шақырамыз
Біз практиктерді recomed.site сайтына келушілерге кеңес беруді ұсынамыз - көбірек біліңіз .